Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

ΙΤΑΛΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΕΥΣΩΜΕΣ

ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΕΨΑΧΝΑ ΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΟΜΨΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΣΤΟ www.donnafutura.it ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ:
ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΖ ΧΡΩΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ




ΣΤΟ www.donnafutura.it ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΜΠΕΖ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ''ΚΛΕΨΟΥΜΕ'' ΙΔΕΕΣ

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

IGIGI.COM..ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ SITE ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ

ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ.ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΠΟΛΛΑ (ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΠΑΛΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ)ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΣΕΚΑΡΩ ΠΡΩΤΑ ΤΟ WWW.IGIGI.COM. ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ.ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ:




ΠΟΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΑΙL ΣΑΣ ΣΤΟ pergamonto.blog@gmail.com

Lucie Lu ****ΡΟΥΧΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ



ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ 1ΧL ΕΩΣ ΚΑΙ 5ΧL
ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
www.lucielu.com

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ:
500 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
110 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
60ΓΡ ΦΡΕΣΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ.ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΓΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ.ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΣΜΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΜΠΩΛΑΚΙΑ Η ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ.ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΑΓΩΤΟ Η' FROZEN YOGURT

ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΑΓΩΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ
ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ..ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΗΝ ΨΥΞΗ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΠΑΓΩΤΟ.ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ


Frozen Lemon Yogurt Recipe
www.tasteofhome.com

ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ

ΥΛΙΚΑ:
1,5 ΚΟΥΠΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 ΚΟΥΠΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΠΑ ΤΣΑΓΙΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1/4 Κ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΧΥΜΟ ΦΡΕΣΚΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
1,5 Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΚΕΡΩΤΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ)ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΑΝΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.ΑΦΗΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΑΝΑΤΕΨΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ
ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ 1 -2 ΩΡΕΣ.ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ Η ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ.ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ 1-2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΡΜΙΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΓΙΑΟΥΡΤΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 1991



 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ FROZEN YOGURT:
 http://pergamonto.blogspot.gr/2012/06/yogurt.html

ΣΤΕΦΑΝΑ ΓΑΜΟΥ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ

ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΛΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΛΑΜΨΗ, ΟΧΙ ΑΣΗΜΙ,ΟΧΙ ΧΡΥΣΟ,ΟΧΙ ΣΤΡΑΣ..ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ
ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ
ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΦΥΣΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ


ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΕΥΣΩΜΕΣ /// ΦΟΥΣΤΑ ΦΟΡΕΜΑ

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΡΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ''ΣΩΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΟ''ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΕ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ.ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΠΛΕΣ.ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ''ΜΕΓΑΛΑ'' ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΕ ΚΟΝΤΟ ΜΑΝΙΚΙ Η ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΠΟΛΕΡΟ

ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΕΥΣΩΜΕΣ Black Front Wrap - How to Make The Bina a Front Wrap

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ,ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ''LITTLE BLACK DRESS'' TO ΜΑΥΡΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟ ΠΑΤΡΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΡΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟ ΡΑΨΙΜΟ
ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΚΑΡΝΑΡΟΜΠΑ ΣΑΣ

ΕΥΚΟΛΟ ΦΟΡΕΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ //////DIY Infinity Dress

ΕΥΚΟΛΟ ΤΟΠ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ /How to Make a simple Top with pleats

Стрекозки, бабочки, жучки...

Стрекозки, бабочки, жучки...

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ

ΥΛΙΚΑ:1/2 ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ
100ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:
1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ
160 γρ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
230 γρ ΖΑΧΑΡΗ
4 ΑΥΓΑ
50 γρ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κρατάτε λίγο γάλα στην άκρη και ρίχνετε το υπόλοιπο σε μια κατσαρόλα να ζεσταθεί. Προσθέτετε το ξύσμα του λεμονιού και τη μισή ζάχαρη. Όταν πάρει βράση το γάλα, ρίχνετε λίγο λίγο το σιμιγδάλι, ανακατεύοντας παράλληλα με σύρμα για να μη σβολιάσει η κρέμα.
Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αβγά με την υπόλοιπη ζάχαρη, τις βανίλιες και το γάλα που
κρατήσατε και τα προσθέτετε στην κρέμα. Ανακατεύετε κι αφήνετε να πάρουν μαζί μια βράση. Αποσύρετε την κρέμα από τη φωτιά, προσθέτετε το βούτυρο, ανακατεύετε και αφήνετε να κρυώσει.
Βουτυρώνετε τον πάτο και τα τοιχώματα του ταψιού σας. Παίρνετε τα μισά φύλλα και τα στρώνετε βουτυρώνοντάς τα ένα ένα και αφήνοντας να εξέχουν από το ταψί. Ρίχνετε από πάνω την κρέμα, φέρνετε τις άκρες των φύλλων που εξέχουν προς τα μέσα, τις βουτυρώνετε προσεκτικά και σκεπάζετε την κρέμα με τα υπόλοιπα φύλλα, βουτυρώνοντάς τα επίσης ένα προς ένα. Κόβετε με κοφτερό μαχαίρι τα φύλλα που εξέχουν γύρω από το ταψί και με το βουτυρωμένο πινέλο σας τα σπρώχνετε προς τα μέσα.
Χαράζετε την επιφάνεια της μπουγάτσας σε τετράγωνα κομμάτια, την περιχύνετε με το
λιωμένο βουτυρο και την ψήνετε σε φούρνο που έχετε προθερμάνει στους 175°C για 45 λεπτα περιπου

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΕΡΙΑ...

Τα χειροποίητα κεριά τα οποια λατρευτηκαν ως μπομπονιερες.






ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ,ΤΗΝ ΔΩΡΑ .ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΡΩΜΑ

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ



ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΣΕ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ,ΣΚΑΜΠΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020(ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ)

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ!!!!!!!

How to make a buttercup bag

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ ΣΕ ΦΟΥΣΤΑ

Quilling

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ QUILLING

How to make a classic origami Lily